El Seguim en Joc assisteix al Sopar Anual de l'Agrupació

El Seguim en Joc assisteix al Sopar Anual de l'Agrupació

En aquesta ocasió, el programa de l'Agrupació a Barça TV sotmetrà a Gabri Garcia al Test ABJ

Un nou capítol del "Seguim en Joc" s'estrenarà diumenge 9 de desembre a les 21 hores per Barça TV. En aquesta ocasió, el programa començarà fent un repàs de l'actualitat de l'Agrupació Barça Jugadors, en el que es destaca el Sopar Anual que va tenir lloc a Barcelona el passat divendres 30 de novembre. Aquesta trobada s'ha convertit en l'esdeveniment social més multitudinari de l'entitat.

En la secció Històries ABJ, el reportatge mostra el taller "La veu de l'entrenador/a", que es va celebrar el dimarts 6 de novembre a la Sala Basilea del Camp Nou. Javi Enríquez, entrenador nacional i exjugador del Club, va ser l'encarregat d'impartir el taller sobre comunicació de l'entrenador als 13 membres de l'Agrupació que hi van assistir. A més, Ibán Cuadrado, exjugador del Club i membre de l'equip tècnic del Juvenil B del FC Barcelona, explica la seva experiència personal com a entrenador. Així mateix ho fa Leticia Viñole, exjugadora blaugrana que exerceix d'analista a l'Escola Manu Lanzarote, qui assegura que la comunicació és la seva eina principal, ja que l'ajuda a fer que els jugadors confiïn en ella. 

El "Seguim en Joc" acabarà el programa d'aquest diumenge, com és habitual, amb el Test ABJ. En aquest cas, serà Gabri Garcia qui se sotmetrà a les preguntes d'aquesta secció. Garcia va debutar al primer equip del FC Barcelona de la mà de Van Gaal la temporada 2004-2005 provinent de la Masia. A més, va guanyar dos títols de Lliga i un de Champions en 8 temporades i va jugar 256 partits amb el Club. Participa de manera habitual com a analista televisiu després d'iniciar una etapa com a tècnic. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut