L'Agrupació juga a Huércal-Overa per a la investigació de l'Alzheimer

L'Agrupació juga a Huércal-Overa per a la investigació de l'Alzheimer

L'equip de l'Agrupació i els Huercalense Veterans s'enfronten al camp de l'Hornillo, a Huércal-Overa (Almeria)

El dissabte 1 de desembre l'equip de l'Agrupació Barça Jugadors va jugar un partit amistós al camp de l'Hornillo, a Huércal-Overa, contra els Huercalense Veterans. Els blaugrana, sota les ordres de José Ramírez "Lico", es van desplaçar fins a Almeria per donar suport a l'Associació d'Alzheimer i Altres Demències de Huércal-Overa.

L'objectiu de la jornada esportiva era donar suport a les tasques d'investigació de l'Associació, i donar a conèixer la feina que els seus voluntaris duen a terme per tal de millorar la qualitat de vida dels malalts de la comarca d'Alzheimer i d'altres demències. A més, es van recaptar fons per lluitar contra aquesta malaltia neurodegenerativa. De fet, no és el primer cop que l'Agrupació col·labora en iniciatives sensibles amb persones que pateixen deteriorament cognitiu.

Aquest va ser el primer partit on Jorge Cosme Torrecilla va vestir la samarreta de l'Agrupació. Torrecilla, soci de l'entitat i resident a Múrcia, assegura que "va ser una experiència molt bonica" perquè "porto molt de temps fora de Barcelona, i vaig tenir l'oportunitat de retrobar-me amb persones que feia 15 o 20 anys que no veia". A més, ha afegit que va sentir una "alegria enorme" quan l'Agrupació el va trucar per jugar aquest partit. 

Torrecilla ha volgut subratllar també la tasca benèfica que fa l'Agrupació amb partits com el del passat dissabte. "És un encert enorme que el FC Barcelona participi en actes benèfics i en tot allò que pugui ajudar a la societat. Per nosaltres, com a jugadors, és un honor participar-hi", ha afirmat. 

Així mateix ho considera Sergi Pérez, directiu de l'Agrupació i exjugador del Club, qui afirma que "el nostre objectiu és participar en actes socials on fem barcelonisme i alhora puguem transmetre els valors que caracteritzen el Barça". Pérez assegura, a més, que "hi ha hagut una bona predisposició per part de tots els jugadors per traslladar-se a Huércal-Overa a jugar en benefici de l'Alzheimer", i que "de cara a l'any que ve ens agradaria poder fer un altre torneig" d'aquestes característiques.

L'equip de l'Agrupació el van formar Jordi Vallecillo, Samuel Okunowo, Juan José Ruiz, Sergio Martínez, Jorge Cosme Torrecilla, Dídac Rodríguez, Juan José Carricondo, Carles Rexach Itoiz, Nakor Bueno, Oscar Ollés, Javier Delgado, Sergi Pérez, Dani Martínez, Marcos Zamora, Felix Palomares, Álvaro Gómez, Francisco Javier Molina, Javier BotellaXavi Moro. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut