Barcelonisme, festivitat i cohesió al Sopar Anual de l'ABJ

Barcelonisme, festivitat i cohesió al Sopar Anual de l'ABJ

L'esdeveniment social més multitudinari de l'Agrupació reuneix uns 400 membres de l'entitat

El Sopar Anual de l'Agrupació és la cita imprescindible per als socis de l'entitat. És l'ocasió perfecta per retrobar-se, posar en comú els objectius que s'han anat aconseguint durant l'any i compartir una estona amb aquelles persones amb qui un dia es va compartir vestidor.

Entre els assistents a la trobada hi era el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, el president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, i altres membres de la junta directiva del Club (com ara Jordi Cardoner). Tampoc s'ho van perdre uns quants exjugadors del primer equip, com per exemple Joaquín Albaladejo, Guillermo Amor, Juan Manuel Asensi. Ramon M. Calderé, Paco Clos, Joan Estella, Jordi Ferrón, Josep Franch i Josep M. Fusté, entre d'altres. "Quants anys d'història del Barça que hi ha aquí..." deia Ramon Salud, secretari de l'Agrupació i exjugador del Club, mentre donava la benvinguda als convidats.

Els valors barcelonistes van ser presents durant tota la nit, juntament amb un sentiment de germanor, en una sala en què inclús el sostre lluïa els colors blau i grana. De fet, abans de començar a sopar, es va fer un minut de silenci com a homenatge a tots aquells socis de l'Agrupació que durant l'últim any ens han deixat. Tot seguit,  Ramon Alfonseda va voler remarcar que valors com la cohesió són essencials perquè l'Agrupació segueixi fent-se gran. "El futbol creix quan les persones creixen", assegurava el president de l'entitat en el seu discurs. 

L'ambient de festivitat va seguir un cop acabat el Sopar. Els assistents van poder gaudir d'un espectacle de màgia, en què alguns dels socis van poder participar com a part del joc. La vetllada, presentada pel periodista Pere Escobar, va servir un any més per reafirmar que l'Agrupació és una entitat que va creixent, amb més de 800 jugadors (entre els quals hi ha 80 exjugadores), tots units a través del barcelonisme i d'uns valors que van més enllà del terreny de joc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut