La família de l'Agrupació es reuneix en el Sopar Anual

La família de l'Agrupació es reuneix en el Sopar Anual

Els membres de l'ABJ celebren la seva festa en un sopar presidit per Josep Maria Bartomeu

L'Agrupació Barça Jugadors va celebrar aquest divendres 30 de novembre el Sopar Anual, en un ambient festiu on es van reunir 400 persones, entre exfutbolistes del FC Barcelona, col·laboradors i directius del Club. El president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, va presidir l'acte, acompanyat d'una àmplia representació del FC Barcelona formada pels directius Jordi Cardoner, Jordi Moix, Silvio Elias, Pau Vilanova i Maria Teixidor. En el seu parlament, Ramon Alfonseda, va agrair la vinculació cada vegada més estreta entre Agrupació i Club. El president de l'ABJ va anunciar que es tornarà a presentar a les eleccions de l'entitat, i que els comicis es convocarien dins el termini que preveuen els Estatuts, una vegada s'hagi reunit la junta directiva aquest dilluns 3 de desembre.

Alfonseda es va mostrar satisfet d'haver arribat a la xifra de "més de 800 jugadors, entre els que hi ha 80 exjugadores, i d'haver augmentat les ajudes a l'exjugador i consolidat el servei de formació". De cara en un futur, el president va explicar les línies incloses en el Pla Estratègic que des de l'Agrupació s'ha treballat en els últims mesos, i que passen per augmentar les ajudes, ampliar els serveis, fer créixer la massa social, garantir la viabilitat econòmica i un nou Espai ABJ, i estrènyer les relacions amb el FC Barcelona.

Durant la vetllada es van repartir les medalles commemoratives als membres de l'Agrupació que al llarg del 2018 han arribat als 50 partits (Miguel Guzmán, Jaume Llopis, Josep Marcet, Juan Antonio Orenes i Iñaki Sáez) i 100 partits (Josep Villarroya), així com als màxims golejadors: Dani Martínez i Pilar Puig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut