Últims preparatius pel Sopar Anual de l'ABJ d'aquest divendres

Últims preparatius pel Sopar Anual de l'ABJ d'aquest divendres

La trobada comptarà amb la presència del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu

Aquest divendres 30 de novembre se celebrarà a Barcelona el Sopar Anual de l'Agrupació Barça Jugadors. La trobada és l'esdeveniment social més multitudinari de l'entitat, i s'ha acabat convertint en l'ocasió perfecta dels exjugadors per retrobar-se i fer balanç de l'any que deixen enrere. Els valors blaugranes i l'ambient festiu són característics de cada edició. 

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, serà present al Sopar, juntament amb el president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, i d'altres membres de la junta directiva del Club. D'altra banda, d'entre els 400 assistents previstos, hi seran exjugadors del primer equip, com ara Joaquín Albaladejo, Guillermo Amor, Juan Manuel Asensi, Ramon M. Calderé, Paco Clos, Joan Estella, Pepito Ramos, Samuel Okunowo, Josep M. Fusté i Tente Sánchez.

Durant el sopar es lliuraran medalles als exjugadors que han arribat als 50 i 100 partits amb l’Agrupació, així com els trofeus als màxims golejadors del Femení i el Masculí. A més, al llarg de l'acte, que estarà presentat pel periodista Pere Escobar, s'emetrà un vídeo protagonitzat per diversos membres de l'Agrupació i que encara no s'ha estrenat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut