L'ABJ prepara un nou vídeo pel Sopar Anual

L'ABJ prepara un nou vídeo pel Sopar Anual

Aquest dimarts 20 de novembre s'ha enregistrat la peça en què han participat diversos membres de l'Agrupació

El Sopar Anual de l'Agrupació Barça Jugadors ja és a tocar i, per tercer any consecutiu, s'ha gravat un vídeo que es presentarà durant la trobada del divendres 30 de novembre. Les ganes de jugar i de passar una bona estona són l'eix principal de la peça. Aquest cop, però, els membres de l'Agrupació hauran de jugar a un joc diferent del futbol.

La producció del vídeo ha anat a càrrec d'El Joc i s'ha enregistrat als estudis Helman Creative de Cornellà. Els participants del vídeo d'enguany són Xavi Roca, Joan Cañadas, Jaume Llaveria, Jordi Rebollo, Juanjo Ruiz, Dani Martínez, Tente Sánchez, Jordi López Felpeto, Jordi Durà, Vanessa Romero, Carla Tomàs, Maria Amo i Vero Arcos.

El d'aquest any és el tercer vídeo que l'Agrupació prepara pel Sopar Anual. El primer, de l'any 2016, és un lipdub que du per títol "Només Amb Tu" i que com a banda sonora té la cançó que té el mateix títol del grup Animal. D'altra banda, el 2017 es va triar la cançó "Quan Tot S'enlaira", de Txarango, com a sintonia de la peça. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut