L'ABJ se suma al Dia Internacional contra la violència de gènere

L'ABJ se suma al Dia Internacional contra la violència de gènere

En els entrenaments de l'Agrupació d'aquesta setmana s'ha llegit un manifest en una iniciativa del Consell Català de l'Esport

El 25 de novembre és el Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones i, per aquest motiu, l'Agrupació Barça Jugadors s'ha unit a una iniciativa impulsada pel Consell Català de l'Esport. En els entrenaments de l'ABJ Masculí i Femení d'aquesta setmana s'ha fet la lectura d'un manifest per part dels membres de l'Agrupació Pepito Ramos i XXX. 

La difusió del text, que du per títol "Manifest del món de l'Esport", forma part de les actuacions emmarcades en el "Programa Dones i Esports" del Consell. La lectura pública del manifest està pensada per fer-se en activitats fisicoesportives d'àmbit escolar, federat o universitari, de competició o de lleure. En definitiva, es busca la unió de l'esport català en contra la violència de gènere.

L'escrit destaca la voluntat de les més d'un centenar d'entitats que s'han unit a la iniciativa de "denunciar i lluitar contra la violència masclista, les violacions, les agressions sexuals, l'assetjament, el tràfic i l'explotació de dones", posant èmfasi en la necessitat que tenim de viure sense risc per a la nostra integritat física. A més, fa una crida a la necessitat de més recursos, suport i mesures preventives perquè totes les dones en situació de violència masclista se'n puguin sortir i recuperar-se.

Així, des de les entitats es comprometen a treballar per poder aconseguir una societat i un esport que es fonamenti en els valors del respecte, el treball en equip, la lluita, l'esforç i la superació. Perquè no es pot tolerar més violència contra les dones. Ni a l'esport ni enlloc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut