Noves incorporacions a l'Agrupació

Noves incorporacions a l'Agrupació

Fernando Navarro Corbacho i Daniel Tortolero són algunes de les noves altes de l'Agrupació

Les noves altes a l'Agrupació Barça Jugadors són sis exjugadors del FC Barcelona. Les seves incorporacions a l'entitat han estat aprovades en les últimes reunions de la junta directiva. Els nous socis exjugadors són Fernando Navarro Corbacho, Daniel Tortolero, Cristino López, Salvador Sicart, Helena Roig del PinoFernando Pradells.

Les noves incorporacions a l'Agrupació són persones interessades en l'entitat i que tenen un passat esportiu al Club. Fernando Navarro Corbacho, per exemple, va arribar al Club amb tan sols 14 anys. Després de passar per les categories de Cadet, Juvenil i Barça B, va debutar amb el primer equip l'any 2002, i s'hi va estar fins al 2004. Després, va marxar cedit a l'Albacete però va acabar tornat al FC Barcelona fins a l'any 2005. Durant la seva estada al Club, el defensa va guanyar una Lliga i una Copa Catalunya. 

Per la seva banda, Daniel Tortolero també va passar per les categories inferiors del Club (Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil i Barça B) abans de debutar amb el primer equip, jugant a la Champions davant del Bruixes i el Galatasaray. Després de la seva època com a blaugrana, va marxar a l'Elx. L'any 1998 va jugar l'Eurocopa sub-16 amb la selecció espanyola. 

Salvador Sicart és una altra de les noves incorporacions. El seu primer contacte amb el futbol va ser als 10 anys, quan va entrar a la categoria d'Aleví B del FC Barcelona l'any 1987. Sicart va formar part de les categories Aleví A, Infantil A, Cadet B, Cadet A i Juvenil B, fins que l'any 1995 va abandonar el Club i es va incorporar a la Fundació Ferran Martorell per jugar a la divisió d'honor. L'exjugador assegura que "l'experiència al FC Barcelona és una cosa que l'ha marcat per la resta de la seva vida, tant a escala personal com professional". A més, afegeix que al Club hi va aprendre "els valors que avui dia formen el Barça".

Helena Roig del Pino va formar part de les categories B i C de l'equip femení del Club. De fet, va ser jugadora blaugrana fins al 2006, quan tenia 19 anys. L'any següent, Roig va marxar a l'Espanyol, on s'hi va estar els següents quatre anys de la seva carrera futbolística. A més, l'exblaugrana ha jugat a la primera divisió de futbol sala amb l'equip de Les Corts i el Gironella. Per a Roig, estar al FC Barcelona va ser "un somni complert, perquè des de petita ja volia jugar al Barça".

Una altra de les noves incorporacions és Cristino López, qui va iniciar-se en el FC Barcelona Aleví a l'edat de 12 anys. Després de la seva etapa com a blaugrana va jugar amb la Penya Barcelonista de Collblanc, l'Hospitalet i l'Espanyol. López assegura que de la seva etapa al Club en guarda "molts bons records", ja que va ser aquí on hi va conèixer "amics amb els quals avui en dia encara hi té relació".

Fernando Pradells també va formar part de la categoria Aleví del Club quan tenia 14 anys. Al FC Barcelona s'hi va estar una temporada, i després va seguir la seva etapa com a jugador a l'equip del seu barri. Joan Segarra va ser qui va entrenar-lo com a jugador blaugrana, i Pradells explica que l'entrenador era "una persona que els tractava molt bé, i era summament alegre i agradable". De fet, assegura que tot i que va tenir la sort de conèixer moltes persones, del Joan Segarra "no me n'oblidaré mai. Ell em va ensenyar coses sobre futbol, però sobretot em va ensenyar com a persona".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut