L'Agrupació juga un amistós contra exjugadors internacionals danesos

L'Agrupació juga un amistós contra exjugadors internacionals danesos

Els exjugadors del FC Barcelona han rebut l'equip Thura Boldklub al camp 3 del Miniestadi

El dissabte 10 de novembre l'equip de l'Agrupació Barça Jugadors va jugar un partit amistós al camp 3 del Miniestadi contra els Veterans de l'equip danès Thura Boldklub. El partit va acabar amb un marcador de 6 gols a 0 a favor del conjunt blaugrana. Jordi Rebollo va ser l'encarregat de fer un hat-trick, al qual se li ha de sumar un gol de Javi Botella, un de Xavi Priego i un de Dani Vila

A banda del resultat, el capità de l'equip de l'Agrupació, Pepito Ramos, ha assegurat que va ser un match "molt agradable, sobretot perquè no va haver-hi cap mena d'agressivitat". De fet, Ramos ha explicat que "va ser una experiència molt bonica perquè van poder jugar contra uns quants exjugadors de primera divisió i de la selecció danesa". 

L'equip de l'Agrupació va jugar sota les ordres de José Ramírez "Lico", qui ha assegurat que "tant l'equip local com els visitants s'ho van passar bé i van poder gaudir d'una bona estona d'esport". "En tot moment va haver-hi molt bona germanor", diu l'entrenador. A més, Ramos afegeix que els exjugadors blaugranes estarien "encantats de tornar a jugar contra el Thura Boldklub", i inclús anar a jugar a Dinamarca l'any que ve. 

L'equip de l'Agrupació el formaven Juanjo Ruiz, Joan Blanquera, Marcos Zamora, Dani Vila, Jordi Torcal, Javi Vilches, Sito Rangel, Javi Botella, Miquel Corominas, Daniel Cusiné, Pepito Ramos, Jordi Rebollo, Marco A. Escobar, Enric Moret, Francisco Moreno Badorrey, Javi Delgado, Miguel Guzmán i Xavi Priego.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut