L'equip +55 de l'Agrupació juga un Triangular Social a l'Hospitalet de l'Infant

L'equip +55 de l'Agrupació juga un Triangular Social a l'Hospitalet de l'Infant

La Penya Barcelonista de l'Hospitalet de l'Infant ha convidat a l'equip +55 de l'ABJ a formar part d'aquest esdeveniment social

L'equip de veterans +55 de l'Agrupació Barça Jugadors ha disputat el diumenge 4 de novembre un triangular a l'Hospitalet de l'Infant. Els tres equips que han jugat estaven formats per exjugadors blaugranes, tots més grans de 55 anys. S'han celebrat tres partits de 35 minuts cadascun, però els resultats obtinguts han estat el menys important de la jornada. Així ho considera Paco Gómez, delegat dels triangulars socials de l'Agrupació, que assegura que va haver-hi el que buscaven: "barcelonisme, esport i companyonia en una trobada de caràcter més social que no pas esportiva".

L'esdeveniment s'ha celebrat amb la col·laboració de la Penya Barcelonista de l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp), que ha participat en l'organització del partit i ha regalat unes plaques commemoratives als representants de l'Agrupació. A més, en acabar els tres partits, els exjugadors han pogut visitar les instal·lacions de la Penya Barcelonista de la localitat tarragonina juntament amb l'alcalde de la població, Alfons Garcia.

Durant la jornada també s'ha comptat amb la presència del president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, i el de la Penya Barcelonista, Francesc Candela. Després s'ha fet un dinar entre els membres de l'Agrupació i els seus acompanyants. 

Aquest esdeveniment, de la mateixa manera que els anteriors Triangulars que s'han dut a terme, forma part de l'aposta de l'Agrupació per celebrar un Triangular Social amb l'equip +55 de l'entitat cada dos mesos. Es busca promoure l'esport entre els jugadors més veterans i seguir tenint presents els valors barcelonistes a través de la relació entre l'Agrupació i les penyes barcelonistes d'arreu del territori. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut