L’Agrupació trasllada la seva seu prop de l’accés 15 del Camp Nou

L’Agrupació trasllada la seva seu prop de l’accés 15 del Camp Nou

Després de 30 anys a la seu del Camp Nou, l’ABJ canvia d’ubicació de manera provisional i se situa en unes dependències del Club

Les obres de l’Espai Barça començaran el 2019 i l’Agrupació Barça Jugadors ja s’ha traslladat a la nova seu, que serà provisional. També ho han fet part dels serveis del FC Barcelona situats al Camp Nou. D’aquesta manera es faciliten els treballs preliminars que s’estan fent a l’Estadi des de principis d’estiu.

Des del passat 15 d’octubre l’Agrupació es troba en unes dependències a l’edifici de la Seu Social del Club, a l’accés 15 del Camp Nou. El nou espai compta amb una superfície d’uns 100 m2, espais de treball, una sala de reunions i un magatzem. Tot i que les instal·lacions no tenen una zona destinada a l’espai social, Joan Garcia Ortí, directiu de l’ABJ i responsable del trasllat de la seu, ha assegurat que “l’Agrupació té un acord amb el Club per tal que els socis puguin anar, els dimarts i els divendres, al Casal de l’Avi del Barça” (situat al costat de les oficines del Club). 

D’aquí a uns 4 mesos l’Agrupació es traslladarà a una nova seu mentre duri la transformació i construcció de l’Espai Barça. Posteriorment ja s’instal·larà a la nova ubicació definitiva que s’emplaçarà en els edificis corporatius que encara s’han de construir.

La seu on l’entitat ha passat més anys és la del Camp Nou: hi era des de fa uns 30 anys. Joan Rovira, antic secretari general de l’Agrupació durant més de 50 anys, explica que va participar "en les gestions per aconseguir que fos la seu de l’ABJ". Rovira, a més, afirma que el del Camp Nou és el local “més gran que ha tingut l’Agrupació”, sobretot en comparació amb l’antiga seu, que estava situada en uns despatxos al Passatge Méndez Vigo. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut