Un vespre per a la normalitat

Un vespre per a la normalitat

Amistós entre els equips femení i masculí de l'Agrupació Barça Jugadors

Una quarantena d'exfutbolistes del FC Barcelona va protagonitzar aquest divendres 5 d'octubre una experiència inèdita a l'Agrupació: un partit que va enfrontar els equips masculí i femení de l'entitat. Una activitat de germanor en què va quedar clar que entre futbolistes -sense diferència de gènere- es parla el mateix llenguatge universal, el de la pilota. La formació de l'ABJ Femení, entrenada per Joan Carles Hidalgo, es va medir amb un combinat masculí liderat per José Ramírez "Lico". Entre els espectadors del camp 3 del Miniestadi, el president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, i Carme Nieto, pionera del futbol femení del FC Barcelona i delegada de l'ABJ Femení.

El resultat final va ser de 2 a 3 favorable a l'equip masculí, en una partit molt gratificant per als dos equips. La convocatòria de les exjugadores va estar formada per: Alexandra Álvarez, Maria Amo, Vero Arcos, Paulina Ferre, Gemma Giró, Auri Granero, Esther Imaz, Ester Inglés, Cristina Jiménez, Loli Lamarca, Laura Llinàs, África Ocaña, Eva Oliva, Cristina Pacheco, Adelina Pastor, Flor de Luna Pila, Pilar Puig, Marisa Quiles, Núria Suñé i Carla Tomàs.

De la seva banda, l'equip masculí el van integrar Dani Cusiné, Joan Begueria, Juan A. Orenes, Ignasi Grifé, Pitu Marcet, José Rodríguez, José Manuel Guijo, Joan G. Orti, Jordi Durà, Pedro Vélez, Anselm Bujardón, Ignacio Sáez, Jordi Torcal, Sandor Kocsis, Josep Sánchez Calveras, Xavi Sin i José L. Domínguez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut