Ivan Rakitic recull el Premi Barça Jugadors que reconeix els seus valors

Ivan Rakitic recull el Premi Barça Jugadors que reconeix els seus valors

També s'ha recordat de manera especial la figura de José Antonio Zaldúa

El jugador del FC Barcelona, Ivan Rakitic, ha recollit aquest divendres 5 d’octubre la distinció com a jugador de la plantilla amb més joc net de la temporada 2017-18. El President del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i el president de l’Agrupació Barça Jugadors – promotora del guardó- , Ramon Alfonseda, li han lliurat el premi en un acte que s’ha fet aquest migdia a l’Estadi.

El jugador s’ha mostrat molt agraït per la distinció i ha assegurat que “cada dia el gaudeixo amb un somriure quan arribo a la Ciutat Esportiva per entrenar”. Rakitic ha reconegut que es considera “orgullós d’estar en el grup de jugadors del Barça que ha rebut aquest premi, que li reservaré un lloc especial a casa”. Ramon Alfonseda ha destacat la personalitat senzilla i humil de Rakitic, mentre que Josep Maria Bartomeu li ha agraït l’aposta personal i familiar per estar al FC Barcelona.

Rakitic formava part d’un grup de 6 finalistes escollits per primera vegada en la història del Premi Barça Jugadors pels mateixos membres de l’Agrupació. Després del període de votacions, els finalistes – a banda del croat- van ser Andrés Iniesta, Leo Messi, Gerard Piqué, Sergi Roberto i Marc André Ter Stegen. Del jugador croat, el jurat final del premi va destacar la prudència, la humilitat i la senzillesa com a principals valors d’un jugador amb una trajectòria al Club que va començar la temporada 2014-15.

Durant l’acte d’avui també s’ha lliurat una menció especial a títol pòstum a la família de José Antonio Zaldúa, exjugador del FC Barcelona que va morir aquest estiu, per la seva contribució als valors de l’entitat. Un acte en el qual han assistit directius de l’Agrupació i el FC Barcelona, exjugadors del Club i membres de l’Agrupació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut