Dos exjugadors blaugrana fan una estada formativa a l'Alabès

Dos exjugadors blaugrana fan una estada formativa a l'Alabès

Una estada possible a través de la Beca de l'Agrupació, per millorar la capacitació professional d'exjugadors blaugrana que són tècnics esportius

Dos exjugadors del FC Barcelona i membres de l'Agrupació Barça Jugadors han culminat una setmana d'estada al CD Alabès, amb l'objectiu de conèixer a fons el funcionament i metodologia d'un club esportiu de primera divisió. El programa "Seguim en Joc", que l'Agrupació emet per Barça TV aquest diumenge 7 d'octubre, estrena temporada amb un reportatge sobre aquesta experiència formativa explicada pels seus protagonistes: Carles Gimeno i Dani Huerto. Tots dos han pogut ampliar els seus coneixements tècnics i d'anàlisi a través d'una estada que els ha portat a participar en entrenaments i el treball intern de l'equip basc, entrenat per l'exblaugrana Abelardo Fernández, qui en tot moment es va mostrar molt col·laboratiu en el projecte.

Aquesta és la segona edició de la Beca de l'Agrupació, posada en marxa el 2017 per afavorir la millora de les capacitats dels exjugadors de cara a la seva progressió professional. En la primera edició el club col·laborador va ser el Manchester United. En el programa d'aquest diumenge, el "Seguim en Joc" també inclou un test a l'exjugador Samuel Okunowo i una nova secció, un concurs de preguntes entre els mateixos exjugadors del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut