Dos exfutbolistes blaugranes poden optar a una beca esportiva amb el CD Alavés

Dos exfutbolistes blaugranes poden optar a una beca esportiva amb el CD Alavés

L’ABJ convoca dues beques d’ampliciació de coneixements vinculats al futbol a les instal·lacions de Mendizorroza

A través del servei de Formació i Borsa de Treball, l’Agrupació Barça Jugadors ofereix dues beques per tenir l’oportunitat d’estendre el coneixement que els exjugadors blaugranes tenen del futbol més enllà de la seva pròpia experiència amb una estada amb el primer equip del Club Deportivo Alavés, que fa dos anys va disputar la final de la Copa del Rei amb el FC Barcelona. Aquesta beca amb segell ABJ es dirigeix als socis i sòcies de l’Agrupació Barça Jugadors amb una antiguitat de 6 mesos o més que compleixin els requisits establerts a les bases de la convocatòria.

La beca consisteix en compartir 7 dies a finals de setembre (la setmana del 24 al 29) a Vitòria amb l’Alavés per participar i observar els entrenaments dels “albiazules” amb analistes i preparadors físics amb el complement d’anar a l’acadèmia de metodologia del club, a més d’assistir al partit del 26 de setembre Alavés-Getafe.

El termini per presentar la sol·licitud de la beca finalitza el dimarts 4 de setembre i els resultats definitius es coneixeran el divendres 14 de setembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut