Exjugadors de l’Agrupació, voluntaris de programes de la Fundació Barça

Exjugadors de l’Agrupació, voluntaris de programes de la Fundació Barça

8 membres de l’Agrupació han format part del programa de voluntariat de la Fundació Barça des de principis d’any

Exjugadors membres de l’Agrupació Barça Jugadors han près part en el programa “Robot Pol”, que consisteix a acompanyar des de l’hospital a un infant sense capacitat de sortir del centre a fer una visita virtual per l’Estadi i el Museu blaugrana. Els centres on s’ha fet aquest voluntariat van estar el Sant Pau i  el Sant Joan de Déu, a Barcelona; el Parc Taulí, a Sabadell i els Germans Trias i Pujol (Can Ruti), a Badalona.
Els 8 exjugadors de l’ABJ que van participar enguany del programa són: en Genís Bassas, en Francesc Bel, en Javier Luis, en Jordi Ferron, en Joan Suades, la Laia Fusté, en Pedro Peña i en Ramon Martín.

"Estic molt content que el FCB pugui fer aquest tipus de servei a nens malalts. És una experiència que realment t'omple i demostra justament que el Barça és més que un club. Donar l'opció als exjugadors a poder participar d'aquestes iniciatives també és d'agraïr”, comenta l’exjugador Jordi Ferron, particep d’aquest voluntariat.

També l’exjugador Francesc Bel ha estat voluntari de Robot Pol i afirma que “és una experiència gratificant perquè ajudes a un nen a desconnectar totalment, també a la seva familia a fer-los contents i tu com a voluntari vius en un escenari que et fa veure que de vegades magnifiquem els problemes quotidians”.

La majoria d’aquests voluntaris va assistir a l’acte d’agraïment que es va organitzar el passat 26 de juny a càrrec del vicepresident del FC Barcelona Jordi Cardoner a la Llotja del President Suñol del Camp Nou.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut