Creix la demanda de formació en clau Barça per als exjugadors

Creix la demanda de formació en clau Barça per als exjugadors

“El Joc del Barça” ha estat el curs estrella de l’Agrupació en l’últim trimestre

“Molts conceptes ja els coneixia de quan havia estat a la casa però ara hi he pogut posar nom”. Iban Cuadrado, amb 10 anys a les cames com a jugador de categories inferiors del Barça entre infantils i Barça B, és actualment entrenador, i el curs “El Joc del Barça” organitzat per l’Agrupació Barça Jugadors li ha servit per submergir-se de ple en els conceptes claus del model futbolístic blaugrana.

Com Cuadrado, 25 membres de l’Agrupació han seguit cada divendres les sessions conduïdes en la seva majoria per en Joan Vilà, el fins ara responsable de metodologia al Club. El fet de recordar de nou el mètode FCB tant de manera teòrica com pràctica, ha estat per a ells un petit privilegi amb què l’Agrupació vol ajudar-los a millorar professionalment.

L’àrea de Formació i Desenvolupament de l’ABJ continuarà durant el curs vinent enfortint l’oferta esportiva, la més demanada entre els exjugadors i exjugadores blaugrana. De fet, una tercera part de les participacions en formació són en cursos de caràcter tècnic i esportiu. En aquest sentit, està previst un taller de comunicació emocional per a entrenadors, en la línia dels cursos que l’Agrupació ha ofert aquesta temporada sobre lideratge i nutrició.

L’anglès, indispensable

Distribuïts en tres nivells, 24 membres de l’Agrupació han aprofundit en l’anglès durant aquest trimestre. L’exjugadora Elisabet Cólera, ha notat una clara millora des que el gener va començar a fer anglès a l’Agrupació: “les classes són molt amenes i pràctiques i moltes vegades parlem de futbol, que és el que ens agrada a tots”. 

Les propostes de formació de l’Agrupació s’han completat aquest trimestre amb el cursos de Comunicació Eficaç, Iniciació al Ioga Mindfulness i un taller d’habilitats comunicatives i comprensió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut