Comunicat Junta Directiva

Comunicat Junta Directiva

La Junta Directiva de l'Agrupació s'ha reunit aquest dilluns 16 de juliol

Aquest dilluns 16 de juliol s'ha reunit la Junta Directiva de l'Agrupació Barça Jugadors. Aquests són els principals punts que s'han treballat a la reunió:

- La Junta ha acordat per unanimitat dels presents prescindir dels serveis del fins ara gerent de l’associació, Luis Ortiz de Zevallos. L’Agrupació li agraeix públicament la tasca desenvolupada a l’entitat des del maig del 2015.

- El president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, i el directiu Sergi Pérez Llorens, han fet balanç de la reunió mantinguda fa pocs dies amb el president de la Federació Espanyola de Futbolistes Veterans (FEAFV), Juan Mari Zorriqueta. S'ha acordat impulsar la participació de l'Agrupació al Projecte Reminiscència i a la Lliga Solidària FEAFV.

- S'han aprovat les següents altes de 13 nous socis de l'Agrupació: Aaron Bueno, Laura Caballero, Emili Coll, Ariadna Cortada, Sebastià Cortés, Joan Maria Fernández, Emilio José Gutiérrez, Raúl Hernández, Irene Hervás, Araceli José, Eva Oliva, Jorge Torrecilla i Goran Vucevic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut