L’ABJ participa de la vuitena edició del Torneig Femelite

L’ABJ participa de la vuitena edició del Torneig Femelite

L’equip femení de l’Agrupació va arribar per segona vegada consecutiva a les semifinals del torneig de futbol 7 a Barcelona

El femení de l'Agrupació Barça Jugadors va participar aquest dissabte 15 de juliol de la vuitena edició del Torneig Femelite de futbol 7 a Barcelona, aconseguint arribar per segon any consecutiu a les semifinals amb 4 victòries, 2 empats i una derrota en partits de 25 minuts.

El delegat de l’equip David Forcat afirma que “en general l’equip ha competit bé i hem ofert un joc bonic tot i la calor”. També l’entrenador Joan Carles Hidalgo se sent satisfet amb la participació de l’ABJ Femení en aquest torneig, que compta amb més de 200 participants d’entre 16 i 45 anys cada any: “el cansament i l'alta temperatura va limitar les possibilitats d'accedir a la final, però estem contents de la imatge de les jugadores oferta davant rivals amb jugadores procedents dels principals equips de Catalunya de primera i segona divisió nacional”.

Per la seva part, l’exjugadora blaugrana Sílvia Mariano relata com va ser l’experiència: “l'exigència del torneig va fer que realitzéssim continus canvis per poder arribar en el millor estat físic possible malgrat que la joventut dels equips adversaris va fer que felicitéssim a l'equip campió. Encara així, aquest torneig ha estat una magnífica vivència dins i fora del camp”.

GOLEJADORES BLAUGRANES DEL TORNEIG

PILAR PUIG 5
LETICIA VIÑOLE 2
ALEXANDRA ALVAREZ 1
VERONICA ARCOS 1
CRISTINA PACHECO 1

Triangular +55 a Sant Cugat

També dissabte l’equip ABJ masculí més veterà va celebrar un triangular de partits amb un rerefons solidari, ja que la Penya Barcelonista Sant Cugat va convidar als exjugadors del Barça majors de 55 a jugar amb persones amb disminució.

L’entrenador ABJ que va acompanyar l’equip d’exfutbolistes blaugranes, en Josep Ramírez ‘Lico’, va recordar que ja fa molts anys que l’Agrupació participa de partits socials de +55 en diferents seus per compartir experiències. “Aquests triangulars són una gran iniciativa de l’Agrupació, perquè són un símbol de germanor i fraternitat. Agraïm també en aquest cas a la PB Sant Cugat per la rebuda i totes les facilitats que ens han ofert durant els partits”, conclou ‘Lico’.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut