Amistós de tornada de l'ABJ Femení a Vilassar

Amistós de tornada de l'ABJ Femení a Vilassar

Les exjugadores del FC Barcelona juguen per primer vegada al camp de la UE Villassar, després dels dos amistosos jugats en terreny blaugrana

L'equip femení de l'Agrupació Barça Jugadors va disputar el dissabte 30 de juny un partit amb la UE Vilassar Femení. La combinació local es va imposar per 4-2, en el tercer amistós que disputen els dos equips, el primer en el camp de les maresmenques. Els dos gols de l'ABJ Femení els va marcar Alexandra Álvarez, el segon de penal.

El partit va mostrar un bon nivell i ambient entre les jugadores dels dos equips i en l'aspecte esportiu cal destacar les bones combinacions que es van poder veure. Al final dels primers 45 minuts el marcador mostrava un 0-2 favorable a l'ABJ. Amb tot, la joventut del Vilassar va superar en velocitat l'equip blaugrana i va remuntar el partit. En els instants previs al partit, es va fer un minut de silenci en memòria de José Antonio Zaldúa, exjugador del FC Barcelona que va morir el mateix dissabte.

El de dissabte va ser el tercer enfrontament de l'ABJ Femení amb l'equip del Maresme. De fet, va ser amb la UE Vilassar contra qui l'equip d'exjugadores del Barça va disputar el seu primer partit, l'abril del 2017, als camps d'entrenament del Miniestadi.

 

Convocatòria de l'ABJ Femení

Alexandra Álvarez
Maria Amo
Veronica Arcos
Vanesa Cabeza
Marta Cubí
Paulina Ferre
Gemma Giró
Esther Imaz
Loli Lamarca
Silvia Mariano
Africa Ocaña
Cristina Pacheco
Adelina Pastor
Marisa Quiles
Vanessa Romero
Núria Suñé
Carla Tomàs
Veronica Treviño
Leticia Viñole
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut