Els detalls dels partits d'estiu ABJ 2018

Els detalls dels partits d'estiu ABJ 2018

Durant la celebració dels partits al Miniestadi i després al sopar a la Sala Roma del Camp Nou es va viure un ambient de germanor barcelonista

De les sis a les vuit de la tarda de dimecres 13 de juny el Miniestadi va acollir 4 partits entre equips que defensaven un mateix escut, l'escut del FC Barcelona. Més de 100 exjugadors i exjugadores van disputar aquests partits amistosos per tancar simbòlicament el curs. Tradicionalment, l'Àrea Esportiva de l'Agrupació Barça Jugadors organitza aquests partits d'estiu any rere any perquè exjugadors, exjugadores i la resta de persones i empreses que col·laboren perquè l'activitat futbolística de l'ABJ continuï creixent i evolucionant per seguir transmetent els valors blaugranes.

A les banquetes del Miniestadi s'anaven asseient els diferents exjugadors i exjugadores, a més d'altres persones com l'expresident de l'Agrupació entre 1976 i 1989, en Josep Maria Fusté, i el vicepresident i responsable de l'Àrea Esportiva, Josep Moratalla. Per explicar el perquè d'aquests partits, Moratalla va recordar mentre veia els partits que l'ABJ porta "dos o tres anys repetint aquest format de partits; els anys anteriors al Camp Nou, aquest any al Mini. Simbòlicament, aquests partits suposen el tancament de temporada, tot i que els entrenaments no s'aturen durant l'estiu, acompanyat d'un sopar pels exjugadors i exjugadores per tenir un bon record".

També el vicepresident va destacar el paper de l'ABJ Femení: "aquest any hem ampliat l'Agrupació en femení i estem molt contents. A la Trobada ja vam tenir un partit de l'equip femení i en aquesta jornada en tindrem un altre. Cada vegada tenim més exjugadores implicades i que participen de l'activitat esportiva". Quant a l'evolució esportiva de l'Agrupació, Moratalla comenta que "sempre estem pensant en què podem millorar per també ampliar aquests esdeveniments per a les famílies dels exjugadors i exjugadores. Cada any s'apunta més gent i necessitem més temps d'utilització de les instal·lacions. Però com hi ha bona relació amb el Club, no creiem que hi hagi problema".

Una vegada ja a la Sala Roma, el mateix Josep Moratalla, acompanyat de Pau Vilanova, directiu del FC Barcelona responsable de les relacions amb l'Agrupació, i del president de l'ABJ Ramon Alfonseda van dirigir unes paraules als assistents del sopar de cloenda. "Agreixo a totes les persones que fan possible que 3 dies a la setmana 200 persones puguin entrenar amb l'Agrupació i que els caps de setmana més d'una cinquantena puguin jugar partits", va dir Alfonseda, a més d'agrair també als mitjans de comunicació i espònsors que col·laboren amb l'Agrupació per visibilitzar la seva tasca en tots els sentits. També es van aprofitar aquests parlaments per obsequiar a l'exjugador Josep Maria Nogués amb la insígnia pels 50 anys com a soci del FCB.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut