La 17a Trobada Barça Jugadors va reunir prop de 300 persones

La 17a Trobada Barça Jugadors va reunir prop de 300 persones

El 2 de juny es va celebrar la Trobada Barça Jugadors per posar el punt final a la Setmana Barça Jugadors 2018 a Calella (El Maresme)

La 17a Trobada Barça Jugadors va congregar quasi 300 persones a Calella (El Maresme). En l'esdeveniment de cloenda de la Setmana Barça Jugadors que organitza l'Agrupació Barça Jugadors anualment, la Trobada va tornar a ser un any més el nexe d'unió dels exjugadors i per primer any, també de les exjugadores que van portar la samarreta del FC Barcelona en alguna de les seves categories.

La jornada va començar amb la celebració de quatre partits entre exjugadors i exjugadores blaugranes entre les 10 i les 13 hores. Partits dels quals van participar exfutbolistes del Barça com el Lobo Carrasco, la Lolita Ortiz o en Jofre Mateu. Igualment, mentre es disputaven aquests partits els familiars i exjugadors o exjugadores que ho van voler van poder fer una visita a peu al museu del Turisme i el Refugi antiaeri del Parc Dalmau de Calella i durant tot el dia també es podia anar a visitar a l'autocar i les copes del FCB a la Riera de Capaspre de la localitat.

Durant el dinar d'aquesta Trobada ja a Pineda de Mar, l'Agrupació va fer un homenatge als exjugadors blaugranes de l'Alt Maresme. També, l'alcaldessa de Calella Montserrat Candini, el directiu del Club Xavier Vilajoana i el president Ramon Alfonseda van fer uns parlaments d'agraïment per la bona acollida de l'acte.

Alfonseda va remarcar que "17 anys després, la il·lusió per fer Barça arreu encara es manté", essent latent en la participació per primer cop de les exjugadores als partits de la Trobada, d'exjugadors locals i arreu que per primer cop coneixien l'Agrupació de primera mà i amb la resta d'actes organitzats a Calella durant la Setmana Barça Jugadors. Igualment, el president de l'ABJ va recordar la memòria d'en Joan Llobet i en Joan Puig, que fins a l'edició d'enguany eren membres de la comissió organitzadora i va felicitar la tasca de la comissió d'aquest 2018 formada per en Joan Casassas, en Ramon Bruch, en Josep Marcet, en Josep Cunillera, en Jose Luis Flores, en Joan Carles Hidalgo, en Sergi Pérez i en Paco Gómez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut