Vivències i valors del futbol blaugrana al taller Engaxa't a l'esport a Calella

Vivències i valors del futbol blaugrana al taller Engaxa't a l'esport a Calella

Lluís Carreres ha compartit la seva experiència com a jugador de futbol amb alumnes de l'escola Salicrú de Calella

Dins el marc de la Setmana Barça Jugadors 2018 a Calella (El Maresme), l'Agrupació Barça Jugadors ha organitzat el 31 de maig el taller Enganxa't a l'esport a càrrec de l'exjugador Lluís Carreras amb alumnes de l'escola Salicrú de Calella a la Fàbrica Llobet.

L'exfutbolista del Barça va exposar les raons per les quals ell va decidir escollir jugar a futbol i què li ha aportat practicar aquest esport. En aquest sentit, en Lluís Carreras va posar èmfasi en els valors del futbol blaugrana: la humilitat, l'esforç, l'ambició positiva, el respecte i el treball en equip. Valors futbolístics del FC Barcelona aplicables a la vida i que, com va explicar Carreras, aporten benestar físic i emocional. L'essència d'aquesta activitat ha estat demostrar a partir de la vivència personal d'un exfutbolista que ser persona i ser constant és més important que guanyar sempre i voler ser el millor per no desistir en la persecució dels nostres somnis.

Durant aquest taller, Lluís Carreras va destacar la importància de seguir uns hàbits saludables i no deixar de banda els estudis per aconseguir els reptes personals, tot invertint el temps lliure en activitats esportives o socials que també permetin desenvolupar la tolerància a la frustració i el pensament crític, així com aprendre a expressar cordialment l'opinió pròpia encara que sigui diferent de la de la majoria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut