Explicant l'Agrupació a exjugadors alumnes de la UEFA

Explicant l'Agrupació a exjugadors alumnes de la UEFA

Ramon Alfonseda participa en una sessió del Màster de la UEFA per a exjugadors de futbol internacionals. Els exblaugrana Gaizka Mendieta i Luís García, entre els alumnes.

El president de l'Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, va participar aquest dilluns en una de les sessions de formació de l'Executive Master for International Players (MIP) al Camp Nou. Es tracta d'un curs de dos anys de durada organitzat per la UEFA i dirigit a exjugadors internacionals de futbol que vulguin formar-se en gestió esportiva. Entre aquests alumnes hi havia els exjugadors del FC Barcelona, i també membres de l'Agrupació, Gaizka Mendieta i Luis García.

La participació de l'Agrupació en aquesta sessió és fruit de la col·laboració amb el Barça Innovation Hub. En el transcurs de la sessió, Ramon Alfonseda va explicar la tasca que fa l'Agrupació a favor de la millora de la qualitat de vida dels exjugadors del Club, tant a nivell formatiu, laboral, assistencial i social. Una activitat que és possible de manera molt especial gràcies a l'aportació que el futbol professional blaugrana fa del 0,5% del seu salari a l'Agrupació. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut