L'equip ABJ, a Mataró contra l'Alzheimer

L'equip ABJ, a Mataró contra l'Alzheimer

Comptant aquest partit benèfic, els equips masculins i femenins de l'Agrupació han disputat aquests últims dies de mes de maig 3 partits amb altres equips de veterans i veteranes del futbol

Els equips de veterans i veteranas de l'Agrupació Barça Jugadors van disputar un total de 3 partits el mes de maig de 2018. L'equip masculí de l'Agrupació va jugar a Mataró davant la selecció de Jugadors del Maresme Cerdanyola en un partit benèfic contra l'Alzheimer el dissabte 26 de maig. Un partit de "molt bon nivell" en paraules de l'entrenador de l'ABJ Masculí, en Josep Ramírez "Lico", on l'equip masculí de l'Agrupació va tenir el resultat a favor amb gols dels exjugadors Litus Rexach, Álvaro Gómez, Dani Martinez i Landi.

Per la seva part, l'ABJ Femení es va enfrontar a un combinat de l'Escola Femenina Manu Lanzarote i la Unió Esportiva Sant Andreu, un equip de Terrassa que juga a Preferent Femenina Catalana. Un partit que es va celebrar en homenatge a la futbolista Cristina Jiménez perquè es retirava. "La Carme Nieto va donar a la jugadora una samarreta firmada per totes les components de l'ABJ Femení i li va dirigir unes paraules. Després, el resultat del partit va ser favorable a les locals perquè són una plantilla més jove que la nostra habituada a competir regularment", comenta David Forcat, delegat de l'ABJ Femení.

També el dia 12 de maig, l'equip masculí ABJ va jugar contra un equip belga, els veterans del SC Woivertem, amb resultat favorable pels exjugadors blaugranes i gols de l'Òscar Olles i en Javi Molina. Lico, entrenador de l'equip de l'ABJ comenta que "va ser un partiu competitiu i disputat, on vam gaudir de molt bon joc per part dels dos equips d'exjugadors".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut