L'Agrupació, colze a colze amb la FCB Escola

L'Agrupació, colze a colze amb la FCB Escola

Des de l'ABJ es vol buscar el màxim d'oportunitats laboral lligades al Club pels exjugadors i exjugadores de la casa

L'Agrupació Barça Jugadors va organitzar dimecres 16 de maig una conferència a la seu de l'Agrupació per explicar el lligam que existeix la Borsa de Treball d'entrenadors de l'ABJ i la FCB Escola, acte al qual van assistir prop d'una trentena d'exjugadors i exjugadores.

La idea d'aquesta presentació era fer una introducció als exjugadors i exjugadores blaugranes sobre com poden accedir a participar professionalment del projecte d'entrenadors de la FCB Escola a partir de la Borsa de Treball de l'Agrupació. Per això, Carles Martín, director de la FCB Escola, va venir a l'Agrupació a presentar el procés de selecció que segueix l'acadèmia perquè els exjugadors i exjugadores el coneguin i puguin decidir apuntar-se. D'aquesta conferència també en va participar en Marc Quintana, coordinador tècnic de la FCB Escola per explicar el seu funcionament en l'àmbit internacional i l'Isaac Guerrero, director tècnic de la FCB Escola i membre de l'Àrea de Coneixement del FCB per donar més detalls del procés de selecció de tècnics per l'escola.

Com un exjugador o exjugadora es pot convertir en un entrenador de la FCB Escola?

Primerament, entre l'ABJ i la FCB Escola, es fa un filtratge dels currículums. Els exjugadors i exjugadores que tinguin un currículum que encaixa amb el projecte han de superar una prova tècnica i una teòrica per rebre una formació a càrrec de la Barça Coaches Academy.

Un cop formen part de la borsa de tècnics de la FCB Escola, les opcions professionals a les que es pot accedir són clínics o campus puntuals organitzats per la propia FCB Escola i, a partir d'aquí, es pot oferir a l' exjugador o exjugadora formar part de la seva tecnificació. Amb el temps, podran aspirar a convertir-se en entrenador o en director d' una de les múltiples escoles internacionals que la FCB Escola té arreu del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut