L'ABJ col·labora amb l'OAFI per al tractament de l'artrosi de genoll

L'ABJ col·labora amb l'OAFI per al tractament de l'artrosi de genoll

L'Agrupació va organitzar una conferència el 10 de maig per presentar un estudi clínic que té l'objectiu de combatre l'artrosi i contribuir a la investigació, prevenció i tractament de la malaltia

Juntament amb la Fundació Internacional de l'Artrosi (OAFI), el FC Barcelona i els laboratoris Ferrer Internacional, l'Agrupació Barça Jugadors participarà en un estudi clínic per tractar el dolor de l'artrosi de genoll.

Amb el pas dels anys, la sobrecàrrega de les articulacions en la pràctica esportiva té un impacte molt rellevant en la salut articular. De fet, diferents estudis revelen que un futbolista professional té tres vegades més risc de necessitar una pròtesi que una altra persona. Per aquest motiu i pensant en els exjugadors i exjugadores de la casa, l'Agrupació va voler participar de la recerca científica d'aquesta malaltia demanant la col·laboració dels seus socis i sòcies. Aquesta col·laboració implica participar en un estudi clínic per validar l'eficàcia d'un suplement alimentari derivat de l'Omega 3 com a antiinflamatori natural per alleugerir i pal·liar el dolor al genoll de l'artrosi. Una substància sense cap tipus d'efecte nociu pel cos que es podria prendre de forma crònica per a pacients amb artrosi de genoll o maluc. L'estudi és gratuït i té com finalitat millorar la salut articular dels exjugadors i les exjugadores, així com de la resta de persones del món que pateixen artrosi.

Per què participar-hi?

L'Agrupació d'Exjugadors i el Servei Mèdic del FCB, representat en aquest estudi pel doctor Jaume Padrós, col·laboren amb l'OAFI (Osteoarhritis Foundation International) en aquest assaig clínic internacional per avaluar l'eficàcia d'aquest nou tractament per al dolor de l'artrosi de genoll. Per tal de fer possible aquest estudi, és fonamental aconseguir un mínim de participants, els quals han de ser pacients que hagin estat diagnosticats d'artrosi de genolls o presentin els seus símptomes. Per tant, l'Agrupació s'adreça als exjugadors i exjugadores i als seus familiars menors de 68 anys que reuneixin aquestes condicions perquè participin, si ho desitgen, d'aquest assaig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut