Bon balanç del primer partit internacional de l'ABJ Femení, a Grècia

Bon balanç del primer partit internacional de l'ABJ Femení, a Grècia

L’equip femení de l’Agrupació ha disputat a Aigion (Grècia) el seu primer partit amistós internacional, en un gran ambient de retrobament i barcelonisme

L’ABJ Femení va jugar a Grècia dissabte 12 de maig el seu primer partit fora de Catalunya. Un amistós que l’equip d'exjugadores blaugranes va jugar contra un combinat de quatre equips femenins de la segona divisió grega. El partit va acabar 2 a 1 favorable a l’equip local i el gol blaugrana el va marcar l’exjugadora Maria Amo. L’encontre es va disputar a la localitat d’Aigion i la companyia aèria Vueling va col·laborar en aquest viatge amb finalitat solidària. Els diners recollits del partit es destinen per recollir fons per a l’hospital local.

Aquesta primera expedició de l’ABJ Femení a l’estranger va estar formada per 18 exjugadores de diferents categories del Futbol Femení del FC Barcelona i va estar encapçalada pel president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda. El president ha destacat que “ha estat una experiència molt enriquidora per tothom perquè ha estat el primer viatge de retrobament de les exjugadores lligades a un club que estimen per fer barcelonisme. L’objectiu del viatge era integrar més les exjugadores blaugranes en el futbol veterà i s’ha aconseguit perquè els organitzadors d’aquests partits de futbol veterà volen repetir i també amb l’equip masculí”.

També va viatjar amb l’equip la delegada institucional de l’equip, Carme Nieto, i l’staff tècnic liderat per l’entrenador de l’equip, Joan Carles Hidalgo. “El primer partit fora de Catalunya va ser un èxit. Les jugadores van ser les autèntiques protagonistes davant el públic de l'estadi del municipi d´Aigio. Les veteranes del Barça van donar una fantàstica imatge davant un rival que presentava més joventut i amb un altíssim nivell de joc i els dos equips van donar-se mostres de cordialitat i amistat mutuament".

L’equip blaugrana estava format per 18 exjugadores del FC Barcelona:

Cristina Aguilar

Maria Amo

Veronica Arcos

Vanesa Cabeza

Susana Galiana

Gemma Giró

Ester Imaz

Laura Llinàs

Silvia Mariano

Africa Ocaña

Andrea Prados

Pilar Puig

Marisa Quiles

Vanessa Romero

Nuria Suñé

Carla Tomàs

Esther Torrecilla

Verónica Treviño

Joan Carles Hidalgo (entrenador)

David Forcat (delegat)

Carme Nieto (delegada institucional)

Ramon Alfonseda (president de l’ABJ)

Felix Barrado (vocal de l’ABJ)

Silvia Díaz, Enric Castellà i Bettina Klindtberg (staff ABJ Femení)

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut