L'ABJ Femení, rumb a Grècia amb Vueling

L'ABJ Femení, rumb a Grècia amb Vueling

Dissabte les exjugadores del FC Barcelona jugaran el seu primer partit fora de Catalunya

L’Agrupació Barça Jugadors i Vueling col·laboren amb l’objectiu de fer un possible un partit solidari. L’ABJ Femení, l’equip d’exjugadores del FC Barcelona, jugarà a la localitat d’Aigio (Grècia) el proper dissabte 12 de maig el seu primer partit fora de Catalunya. Es tracta d’un amistós que l’equip de l’Agrupació  jugarà contra un combinat de quatre equips femenins de la segona divisió grega amb la finalitat de recollir diners amb la venda d’entrades que es destinaran a l’Hospital d’Aigio i a l’escola de futbol del Panaigialios, l’equip local.

Aquesta primera expedició de l’ABJ Femení a l’estranger estarà formada per 18 exjugadores de diferents categories del Futbol Femení del FC Barcelona i estarà encapçalada pel president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda. També viatjarà la delegada institucional de l’equip, Carme Nieto, el directiu Félix Barrado, i l’staff tècnic estarà liderat per l’entrenador de l’equip, Joan Carles Hidalgo. L’equip ha sortit aquest matí amb Vueling des de Barcelona a Atenes. Aquesta col·laboració és la segona entre l’ABJ i la companyia, que ja va participar en l’acció FCBPlayers With Refugees a Grècia el 2016.
Sobre Vueling

Vueling, companyia pertanyent al grup IAG, és una de les principals aerolínies low cost a Europa, amb lideratge en els aeroports de Barcelona-El Prat, Bilbao, Galícia, Astúries o Florencia, entre altres. La companyia explica aquest any amb 130 destinacions de curt i mig radi a Europa, Nord d'Àfrica i Orient Pròxim, que són operats amb una flota conformada per 112 avions dels models Airbus A319, A320 i A321. Cristian Rodriguez, Director de Recursos Humans i Responsabilitat Social Corporativa de Vueling ha dit que “A Vueling creiem en la igualtat d’oportunitats i en el lideratge femení. I estem realment  il·lusionats per col·laborar amb aquest projecte en el que solidaritat i igualtat de gènere van de la mà”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut