El Seguim en Joc relata l'essència de l'Scouting ABJ

El Seguim en Joc relata l'essència de l'Scouting ABJ

Diumenge 6 de maig a les 11.30 h, el programa de l'Agrupació a Barça Tv tractarà l'ofici de detectar i analitzar el talent amb segell ABJ

El programa que emet cada mes l'Agrupació Barça Jugadors per Barça TV, Seguim en Joc, tindrà com a reportatge principal l'ofici de detectar i analitzar el talent, l'Scouting, centrant-se en els exjugadors de l'Agrupació que realitzen aquesta tasca i tenint com a testimonis en David Muñoz, videoanalista d'Scouting del FC Barcelona, i l'Álvaro Gómez i en Dani Huerto, exjugadors membres de l'ABJ que són scouts. El Club demanda que els seus equips d'scouting de qualsevol categoria trobin jugadors amb ADN Barça i segueixin la seva trajectòria. Per fer-ho amb eficàcia en un mercat molt competitiu, necessiten professionals que coneguin la perspectiva de joc del Barça i els exjugadors blaugranes són un perfil interessant per aquesta professió. Per això, l'Agrupació ha ofert cursos per formar els exjugadors de la casa que ho desitgin en aquesta disciplina.


Aquest programa de maig que s'emetrà diumenge 6 de maig a les 11.30 h, també tractarà l'esperit dels jugadors ABJ i la presència del president Ramon Alfonseda al partit del Barça Legends a Brasil. A més, hi haurà una enquesta sobre la Trobada Barça Jugadors i tancarà amb el Test ABJ a en Lluís Carreras i la salutació final de Miguel Ángel Nadal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut