L'Assemblea General de l'Agrupació serà el 15 de maig

L'Assemblea General de l'Agrupació serà el 15 de maig

El pròxim 15 de maig, l’Agrupació organitza l’Assemblea General Ordinària Anual a la Sala Fundació de l’Estadi del FC Barcelona

Com cada any, l’Agrupació Barça Jugadors organitzarà el 15 de maig l’Assemblea General Ordinària de l’entitat. La reunió serà a la Sala Fundació del Camp Nou i es farà una primera convocatòria a les 16.30 h i la segona a les 17 h.

L’ordre del dia de l’Assemblea consistirà a aprovar l’acta de l’anterior assemblea amb la lectura de la mateixa si algú ho sol·licita; comunicar les altes i les baixes d’associats; fer públics els informes del president, del director i de les àrees de l’entitat: institucional, esportiva, social, de formació, de màrqueting i de comunicació. A més, es posarà especial atenció en l’àrea econòmica amb l’aprovació del tancament de l’exercici de 2017, del pressupost de l’exercici per 2018 i de les quotes per l’any vigent 2018. Finalment, s’aprovaran els canvis en la composició de la Junta Directiva i serà el torn dels precs i preguntes.

Afegir que a partir del dimecres 9 de maig, el llibre que fa públic l’Agrupació sobre els comptes anuals i l’informe corresponent de l’auditor estarà disponible pels socis i sòcies de l’entitat a la secretaria de l’ABJ seguint els següents horaris: de 10 a 14.30 h i de 15 a 10.30 h de dilluns a dijous i els divendres de 9 a 15 h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut