Obertes les inscripcions a la 17a Trobada Barça Jugadors

Obertes les inscripcions a la 17a Trobada Barça Jugadors

Dimecres 2 de maig s'obren les inscripcions per la Trobada a Calella

Les inscripcions per la 17a Trobada Barça Jugadors a Calella ja s'obren. Des del 2 fins al 18 de maig, els exjugadors i exjugadores o simpatitzants de l'Agrupació Barça Jugadors poden apuntar-se a l'esdeveniment que serà la cloenda de la Setmana Barça Jugadors el 2 de juny.

Una jornada que oferirà als seus participants un programa esportiu, exclusiu pels exjugadors o exjugadores amb 3 partits d'exfutbolistes del FC Barcelona al Camp de Futbol de Mar a Calella. Mentre es juguen els enfrontaments, els acompanyants podran gaudir d'una visita guiada al Museu del Turisme i el Refugi Antiaeri del Parc Dalmau. Després dels partits, se celebrarà al Restaurant Pura Brasa de Pineda de Mar el dinar de germanor, on es retrà homenatge als exjugadors de l'Alt Maresme.

Per facilitar l'estança i el desplaçament per la Trobada, l'ABJ habilitarà autocars que sortiran el 2 de juny des del Camp Nou (Barcelona) a les 10 h cap a Calella i tornaran a Barcelona des de Pineda de Mar sortint a les 17 h. A més, l'Agrupació també ofereix un 10% de descompte pels participants de la Trobada perquè es puguin hostejar a l'Hotel Bernat II **** a Calella.

Per conèixer els detalls dels preus i el pagament, consulteu el següent document:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut