El president de l'Agrupació acompanya al Barça Legends a Brasil

En Ramon Alfonseda ha viatjat amb l'equip d'exjugadors del Club a Recife, on els blaugranes han guanyat 0 a 1 a la Seleção Pernambucana en la tornada de Rivaldo al seu estat d'origen

El Barça Legends va jugar el 15 d'abril un partit amistós amb la Seleção Pernambucana imposant-se amb un gol de l'exjugador Giovanni Silva al minut 8 a l'Arena Pernambuco. El president de l'Agrupació Barça Jugadors Ramon Alfonseda va acompanyar l'equip d'exjugadors del FCB en representació de l'ABJ.

Un encontre amb un ambient festiu on les mirades dels 18.000 espectadors estaven fixades en l'exjugador blaugrana Rivaldo. El davanter brasiler tornava a jugar a Recife, el seu estat d'origen. De fet, Rivaldo va disputar la primera part del partit amb la samarreta del FC Barcelona i la segona meitat amb la del conjunt brasiler.