Barça Experience Mini, l’activitat de la Setmana Barça Jugadors pels més petits

Barça Experience Mini, l’activitat de la Setmana Barça Jugadors pels més petits

En el marc de la Setmana Barça Jugadors, el pròxim dia 1 de juny se celebrarà un clínic en dos torns de tarda al Camp de Mar de Calella (El Maresme) amb exjugadors del Barça

La Setmana Barça Jugadors té programada una activitat esportiva pensada pels nens i nenes de Calella (El Maresme): el Barça Experience Mini. Una oportunitat de donar a conèixer als infants l’esperit del FC Barcelona a partir de compartir joc i experiències amb exjugadors blaugranes.

“Aprofitant la Setmana Barça Jugadors a la localitat de destinació d’enguany, aquesta experiència suposa poder traslladar als nens i nenes la pràctica esportiva seguint la metodologia d’entrenament del FCB mitjançant els coneixements dels qui ho han viscut i, en molts casos, han estat formats també com a tècnics a la casa”. Així descriu en Sergi Pérez, exjugador directiu i membre de la comissió organitzadora de l’activitat, l’essència d’aquest clínic. “És una vivència única per molts d’ells poder gaudir durant unes hores d’un ambient de futbol en el qual intentem transmetre també els valors del club. Tant a Figueres com a Perpinyà va ser un èxit d’assistència amb dos torns de 75 alumnes, el que va suposar omplir l’activitat amb 150 nens i nenes de la localitat”.

En Joan Carles Hidalgo, exjugador responsable del Barça Experience Mini i també entrenador de l'equip femení de l'Agrupació, explica que les tasques i exercicis de l’activitat estaran guiats per diverses seqüències. “La planificació estarà basada en el tracte de pilota amb les correccions oportunes per a l'aprenentatge i divertiment dels alumnes. Aquest any alguns entrenadors repeteixen participació i incorporarem nous membres a les sessions”. Hidalgo remarca que l’expectativa d’aquest clínic és “reunir a un gran nombre de participants que puguin gaudir de la proposta de l’Agrupació Barça Jugadors i sigui una jornada atractiva per als nens i les seves famílies”. Pel seu fort vincle amb l’Agrupació i els valors del Club, Joan Carles Hidalgo assumeix idòniament l’organització d’aquesta activitat per “promoure el barcelonisme a la localitat de Calella i els seus voltants, donar a conèixer els valors de respecte, educació, humilitat, esforç i treball en equip tan rellevants en la nostra entitat”.

Les inscripcions per la Setmana Barça Jugadors s'obriran properament a la secretaria del CF Calella i són gratuïtes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut