Comença el segon trimestre de formació a l'Agrupació

Comença el segon trimestre de formació a l'Agrupació

El Joc del Barça, Model i Metodologia serà la formació destacada dels 6 cursos que l’ABJ ofereix fins al juny

L’Agrupació Barça Jugadors enceta el segon trimestre del 2018 amb una nova oferta formativa. Joan Vilà, Responsable de l’Àrea de Metodologia del FC Barcelona i directiu de l'ABJ, impartirà la formació estrella d’aquest trimestre en l’àmbit esportiu: El Joc del Barça, Model i Metodologia. L’objectiu d’aquest curs és ampliar coneixements sobre el model Barça a partir de treballar en profunditat la idea de joc blaugrana. Una tecnificació teòrica i pràctica pensada per entrenadors professionals exjugadors o exjugadores del FCB que vulguin ampliar els seus coneixements futbolístics. És per aquest motiu que per inscriure’s a aquesta formació es requereix disposar del títol de segon nivell d’entrenador i acreditar una experiència mínima de dos anys com a entrenador de futbol.


Pel que fa a la resta de formacions del segon trimestre 2018, l’Agrupació ofereix 5 cursos més:

  • Introducció al Marketing i Patrocini Esportiu, per facilitar a l’alumne tècniques bàsiques per reconèixer oportunitats de negoci, establir estratègies, optimitzar recursos i analitzar la informació amb criteri.
  • Comunicació Eficaç, per construir un discurs efectiu, impactant, per captar l’interès de l’interlocutor.
  • Llegir per Parlar, Llegir per Aprendre, un taller ludicoformatiu per treballar l’habilitat de parlar en públic i la compressió lectora de diferents textos.
  • Iniciació al Ioga Mindfulness, perquè els alumnes experimentin els grans beneficis que aporta la pràctica d’aquesta tècnica.
  • Learning English, per aprendre la llengua anglesa treballant per tasques, projectes i conversa en 3 nivells diferents: Pre-intermediate, Intermediate i Advanced.


El període d’inscripció estarà obert pels socis exjugadors i sòcies exjugadores de l’Agrupació fins al dimarts 3 d’abril.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut