La 17a Trobada Barça Jugadors ja té lloc i data

La 17a Trobada Barça Jugadors ja té lloc i data

Aquest any l'acte de culminació de la Setmana Barça Jugadors serà el 2 de juny a Calella (El Maresme) i s'espera la presència destacada de les exjugadores del Club

La Trobada Barça Jugadors del 2018 se celebrarà el pròxim 2 de juny a Calella (El Maresme). L'Agrupació Barça Jugadors organitza anualment aquesta Trobada perquè sigui el nexe d'unió de tothom qui hagi suat la samarreta del FC Barcelona amb l'ànim de fortificar el lligam que comparteixen els exjugadors i les exjugadores blaugranes. Igualment, la Trobada Barça Jugadors és una de les portes d'entrada a l'Agrupació i als serveis que s'ofereixen de formació o activitats socials i esportives. L'Agrupació també desitja que aquesta edició de la Trobada pugui comptar amb l'assistència i la participació de les exjugadores, peça fonamental de l'entitat. 

La Trobada inclourà partits entre exjugadors blaugrana i un dinar de germanor que comptarà amb un homenatge als exjugadors del Club de l'Alt Maresme, tant si són socis de l'Agrupació com si no ho són. A més, hi hauran diverses activitats dirigides als acompanyants dels exjugadors que participin de la Trobada. Aquest esdeveniment serà el punt culminant de la Setmana Barça Jugadors, un seguit d'activitats de caire blaugrana dirigides a tota la població i que tindran com a protagonistes els exjugadors del Club. Pel que fa a la resta d’activitats de la Setmana Barça Jugadors, ja estan confirmades les següents:

-Xerrada amb Sor Lucia Caram

-Taller Enganxa’t a l’esport

-Conferència sobre Ladislau Kubala

-Barça Experience Mini, clínic amb exjugadors

-Tant se val d’on venim, espectacle de titelles de la Fundació Barça

-Presència de l’Autocar blaugrana i Copes Barça

L'esdeveniment és possible gràcies a la implicació directa de l'Ajuntament de Calella i la col·laboració del FC Barcelona, la Fundació Barça, el CF Calella, la Federació de Penyes Barcelonistes del Maresme i la Penya Barcelonista Solera de Calella.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut