Dos exjugadors del Barça es formen com a entrenadors a la FCB Coaches Academy

Dos exjugadors del Barça es formen com a entrenadors a la FCB Coaches Academy

Leticia Viñole i Cristian Hernández han tingut el suport de l'Agrupació per cursar aquesta formació exclusiva

Dos membres de l’Agrupació Barça Jugadors han participat durant dues setmanes a l’FCB Coaches Academy, les jornades d’aprenentatge de la FCB Escola per a possibles futurs entrenadors de l’entitat. Els exjugadors blaugrana, Cristian Hernández i Leticia Viñole, han participat al programa a partir de les gestions del servei de Borsa de Treball de l’Agrupació. Després de 10 anys com a entrenadora, Leticia Viñole –única dona alumna del curs- ha entès gràcies a aquestes sessions “el perquè de certs patrons que vaig adquirir com a jugadora durant set anys al Barça, està clar que la meva manera d’entendre el futbol té a veure amb aquella època”.

El centenar de participants a l’FCB Coaches Academy, dirigida per la Masia 360 i la FCB Escola, ha disposat de noves eines per convertir-se en millors entrenadors, educadors i líders. La gran majoria d’experts ha estat personal propi del Club, fet que porta Cristian Hernández a qualificar aquest curs “d’un autèntic màster d’especialització Barça”, amb professors com Joan Vilà, Xavi Pascual, Pere Gratacós o el consultor Víctor Küppers.

Els màxims responsables d’aquest curs, Pere Gratacós, responsable de l'Àrea de Formació de Formadors de Masia 360; i Isaac Guerrero, responsable de metodologia de l’FCBEscola, reconeixen que aquestes jornades formatives son úniques arreu del món i que suposen un gran actiu tant per als nous entrenadors de l’FCBEscola com per a la resta de tècnics de l’Entitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut