Tente Sánchez:

Tente Sánchez: "El Barça és més que un club pels valors"

L'excapità del Barça respon el Test ABJ

Tente Sánchez, el capità del primer equip que va alçar la segona Recopa de la història blaugrana, és vicepresident de l’Agrupació Barça Jugadors. I se sotmet al Test ABJ, on reviu algunes de les seves vivències al Barça.

Què va significar debutar amb el primer equip del Barça?
Per qualsevol jugador de la pedrera, com era el meu cas, debutar amb el primer equip sempre és el màxim. Sóc d’aquí i sempre m’havia agradat jugar amb l’equip dels meus somnis.

Quin va ser el consell futbolístic que vas rebre al club?
Me’l va donar Asensi. Quan jo vaig arribar al primer equip –tenia 19 anys- l’entrenador era Lucien Muller. Jo estava disgustat perquè no jugava molt i Asensi em va dir: “xaval no et preocupis perquè al final tots jugarem, tu també”. I així va ser, vaig veure que no m’ho havia de prendre tan seriosament.  

Quina va ser la teva victòria més celebrada amb el Barça?
La final de Basilea. Va ser un títol molt important per tot l’equip i per mi també, a més vaig fer el primer gol!

Quin va ser el company de qui guardes millor record?
Amb el juvenil vaig coincidir amb el Jordi Rebollo i després de tants anys encara som molts bons amics i compartim estones junts amb la família i el dia a dia.Del primer equip també amb el Boquerón Esteban, amb qui vaig tenir molt bona relació. 

El Barça és més que un club perquè...
Pels valors que hem après als jugadors que hem passat algunes temporades al Club. Molt més enllà de la formació esportiva, també com a persones.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut