Els nens de Vall d'Hebron veuen l'Espanyol-FCB amb 3 exjugadors del Barça

Els nens de Vall d'Hebron veuen l'Espanyol-FCB amb 3 exjugadors del Barça

Nova edició del Tribuna Barça, l'acció solidària de l'Agrupació per a infants d'hospitals

L'Agrupació Barça Jugadors ha celebrat aquest diumenge una nova edició del Tribuna Barça, una acció solidària amb els infants malalts als hospitals. Tres exjugadors del Barça van veure diumenge el derbi entre l'Espanyol i el FC Barcelona (1-1) amb nens ingressats a l'Hospital Vall Hebron de Barcelona. Genís Bassas, Ramon Martín i Sergi Pérez van compartit el minut a minut d'un partit en què Piqué va marcar l'empat al minut 82. "Els nens ho viuen amb molta il·lusió -explica Pérez, que també és directiu de l'Agrupació- tenim l'oportunitat d'oferir-los una estona de parèntesi". 

El partit a Cornellà el van seguir amb molt interès els infants, els seus familiars i també el personal de l'hospital encarregat de la seva supervisió, a més de voluntaris de l'organització Papallupas

La iniciativa Tribuna Barça busca humanitzar l'estada dels infants al centre hospitalari i els permet viure els partits del Barça quan juga fora i en un horari adequat al ritme de l'hospital. En el cas de Vall d'Hebron, l'activitat es fa l'Espai Barça, una sala adequada i equipada gràcies a la Fundació Barça i a la Fundació Leo Messi. La primera edició del Tribuna Barça va ser el 23 de desembre, coincidint amb el Clásico Real Madrid - Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut