Els Partits de Nadal del 2017 es celebren amb rècord d'assistència

Els Partits de Nadal del 2017 es celebren amb rècord d'assistència

140 exjugadors i exjugadores del Barça i la seva família protagonitzen la jornada

L'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) ha celebrat el dia 24 de desembre els partits de Nadal. Aquest any la jornada esportiva s'ha portat a terme amb diferents novetats però amb el mateix propòsit: que els membres de l'Agrupació celebrin junts les festes a través del futbol.

La tradicional trobada nadalenca es va anticipar un dia i es va disputar al camp 3 del Miniestadi. En ell es van jugar 4 partits, un més dels habituals, la qual cosa va provocar una assistència més alta respecte els anys anteriors. Els tres primers van ser masculins separats en diferents franjes d'edat i l'últim femení. La incorporació a aquesta cita del partit de l'ABJ Femení va ser satisfactòria i va reunir a una trentena d'exjugadores en la seva primera participació.

Una altra situació extraordinària del 2017 va ser l'organització de dos partits al camp 4 del Miniestadi entre els fills i néts d'exjugadors. Una cinquantena de nens i nenes de 8 a 12 anys van poder participar en aquesta diada per primera vegada, una iniciativa que va augmentar el sentiment de germanor de l'ABJ en unes dates on la família és la protagonista. Els participants també van rebre un obsequi al final de la jornada.

En acabar els seus respectius partits, els exjugadors i exjugadores van poder gaudir d'una degustació de Nadal situada a la Llotja presidencial i a l'esplanada de la Tribuna del Miniestadi que va incloure una beguda, torrons i brou de Nadal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut