L'Agrupació llança la nova proposta formativa per als exjugadors del Barça

L'Agrupació llança la nova proposta formativa per als exjugadors del Barça

S'inicien 7 nous cursos per al primer trimestre de 2018 amb diferents temàtiques i nivells per als socis

L'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) ha publicat la seva oferta formativa pel primer trimestre de l'any 2018. Els cursos que proposa l'agrupació són diversos i estan destinats als diferents públics que formen part de l'entitat, perquè ells són els principals protagonistes i els cursos s'adapten a les necessitats del soci.

Per al nou trimestre, l'ABJ inicia 4 nous cursos. El més destacat és l'"FCB Scouting: identificant el talent". Aquesta formació ve precedida de diferents cursos d'Scouting que ja s'han portat a terme, però amb la novetat que la dirigirà l'Àrea d'Scouting del FC Barcelona. Pel que fa a la tecnologia, l'ABJ enceta Whatsapp i missatgeria mòbil i "Entrena't amb Word i Excel" per aprofundir en els coneixements dels diferents àmbits. La darrera proposta inèdita a l'Agrupació és la "Psicologia Esportiva en Equips Femenins", un curs que confirma la integració de l'ABJ femenina a la institució i que ajuda a créixer al futbol femení.

Una de les apostes habituals que l'Agrupació ofereix als seus membres és l'aprenentatge de la llengua anglesa. És per això que posarà a disposició els cursos Elementary English, Intermediate English for Life & Work i Advanced Communicative English per els diferents nivells d'anglès dels socis.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut