Horaci Seguí presenta

Horaci Seguí presenta "La meva vida en un clic": vida i obra del fotògraf vinculat al Barça durant 40 anys

El fotògraf va presentar el seu llibre el 14 de desembre a la Sala Berlin del Camp nou davant d'una vuitantena d'assistents.

L'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) ha organitzat el 14 de desembre a la Sala Berlin del Camp Nou l'acte de presentació del llibre "La meva vida en un clic" d'Horací Seguí, fotògraf vinculat al Barça durant 40 anys. L'Agrupació ha participat en el finançament de la publicació, editada per Base.


Ramon Alfonseda, president de l'ABJ, va donar la benvinguda als assistents i es va mostrar agraït amb la labor de Seguí. "Gràcies a professionals com tu els exjugadors tenim un passat i una història, i la podem reviure amb les teves imatges". Alfonseda va donar pas al protagonista, que va aprofitar per donar les gràcies a totes les persones que han estat presents a la seva vida. També va transmetre el seu desig que el barcelonisme i la gent que el coneix el consideri de la família.

Gemma Fàbregas, Toni Vall i Carles Santacana, col·laboradors en la creació del llibre, van estar presents acompanyant a Horaci Seguí. Tots van destacar la magnitud de les fotografies de l'autor, que té un total de 700.000 repartides en diferents arxius. "Horaci ha estat autodidacta, no va rebre cap formació, però va fer coses inexplicables com fotografiar jugadors que encara no havien estat fitxats o copes que encara no s'havien guanyat", afirmà Santacana. Toni Vall, encarregat de la redacció, va realçar l'obra polièdrica de Seguí, que no només va dedicar-se als esdeveniments esportius sinó que va dedicar molts anys a fotografiar actes musicals. La impulsora del llibre, Gemma Fàbregas, va explicar els orígens del projecte i perquè va decidir emprendre'l. "Em vaig posar en contacte amb ell perquè tenia moltes coses a dir. Les seves fotos eren molt interessants, però la seva vida també". Per últim, Pau Vilanova, Responsable de les Relacions amb l'ABJ del FC Barcelona, va agrair en nom del barcelonisme la feina que el fotògraf ha fet pel Club.

A l'Acte van assistir exjugadors com Josep Palau, Joan Torrent, Joan Vilà, Angel Mur i una representació de les pioneres del FCB Femení. També van estar presents els membres d'Honor de l'Agrupació Josep Lluís Vilaseca i Joaquim Maria Puyal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut