Sergi Roberto rep el Premi Barça Jugadors

Sergi Roberto rep el Premi Barça Jugadors

L'Agrupació també ha lliurat la Menció Especial del Joc Net a Martí Vergés

El jugador del Barça, Sergi Roberto, ha rebut aquest dilluns al migdia el Premi Barça Jugadors pel seu joc net durant la temporada passada amb el primer equip. Ha culminat així el procés promogut un any més per l'Agrupació Barça Jugadors per distingir el jugador del primer equip que destaca més pels seus valors i cavallerositat al llarg de tota la campanya. El president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, i el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, han sigut els encarregats de lliurar-li el guardó.

Fent valor de la seva humilitat, el jugador s'ha mostrat molt agraït a l'Agrupació i l'ha volgut "compartir amb la resta de companys, aquest premi és per tots". També ha volgut fer una menció especial per Xavier Garcia Pímienta i Víctor Sánchez, dos dels entrenadors que ha tingut al Barça durant els 11 anys que fa que és al club: "dels meus entrenadors he après el respecte, espcialment cap al rival".

El respecte, la capacitat d'adaptació, la paciència i el treball són algunes de les característiques que ha volgut destacar Josep Maria Bartomeu. En les seves paraules, el president del Barça ha destacat el compromís de Sergi Roberto amb el Club i la voluntat de l'entitat de tenir-lo com a jugador molts anys més. De la seva banda, Ramon Alfonseda ha remarcat alguns aspectes de la biografia del jugador, com la seva formació en administració d'empreses, "segur que la necessitaràs quan deixis de jugar a futbol".

A l'acte, celebrat a l'Auditori 1899, hi ha assitit una representació de la junta directiva del FC Barcelona i de l'Agrupació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut