Sergi Roberto rebrà dilluns 11 de desembre el Premi Barça Jugadors

Sergi Roberto rebrà dilluns 11 de desembre el Premi Barça Jugadors

#jocnetABJ Josep Maria Bartomeu i Ramon Alfonseda li lliuraran el guardó en un acte que començarà a les 13 hores a l’Auditori 1899 del FC Barcelona.

El jugador del FC Barcelona, Sergi Roberto, rebrà aquest dilluns 11 de desembre el Premi Barça Jugadors, guardó de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) que el distingeix com a jugador del Barça amb més joc net durant la temporada 2016-17.

L’acte tindrà lloc a les 13 hores a l’Auditori 1899 del FC Barcelona i estarà encapçalat pel president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i el president de l’ABJ, Ramon Alfonseda. Un jurat convocat per l’Agrupació va decidir en finalitzar la temporada concedir-li la distinció al jugador reusenc per la seva humilitat i facilitat per adaptar-se en tot moment a les necessitats de l’equip. El jugador representa l’essència dels valors de La Masia i és un mirall per les noves generacions de culers: amb treball i il·lusió tot és possible.

En el mateix acte també es farà una menció especial a Martí Vergés, jugador del Barça entre 1956 i 1966 i que, en cas d’haver existit el guardó en aquella època, l’hagués pogut rebre pel seu joc net. La família de Vergés recollirà la menció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut