Nova col·laboració de l'Agrupació amb el FC Taina per donar suport al futbol inclusiu

Nova col·laboració de l'Agrupació amb el FC Taina per donar suport al futbol inclusiu

Els exjugadors han disputat un quadrangular a Sabadell amb tres equips del FC Taina, que han celebrat la seva festa anual.

L'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) ha col·laborat el 3 de desembre a les jornades esportives que celebra anualment el FC Taina a les instal·lacions LeFive de Sabadell. Aquest any és la segona vegada que l'ABJ assisteix a aquesta cita per donar suport al futbol inclusiu en una data que, a més, ha coincidit amb el Dia Internacional de la síndrome de Down. L'esdeveniment es va celebrar en forma de quadrangular, els integrants del qual van ser 3 equips del FC Taina i l'Agrupació, que van disputar partits de 20 minuts.


Josep Ramírez 'Lico', entrenador de l'Agrupació, ha destacat l'ambient festiu que es va generar a la festa anual. "Hem vingut a col·laborar, més enllà dels partits i dels resultats. El més important és que ho hem passat bé i hem vist gaudir als equips del FC Taina"


El FC Taina és una creació de la Fundació Privada Atendis, una entitat sense ànim de lucre que desenvolupa la seva acció al servei de les persones amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies dins l'àmbit territorial de la Comarca del Vallès Occidental. El 2015, FC Taina creava els seus primers equips i, en col·laboració amb les instal·lacions esportives Le Five van organitzar la primera lliga de futbol indoor per a disminuïts psíquics.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut