Núria Llansà, pionera del FCB Femení, al Seguim en Joc

Núria Llansà, pionera del FCB Femení, al Seguim en Joc

El programa també parla amb l'exjugador del Barça, Carles Rexach

El "Seguim en Joc", el programa de l'Agrupació Barça Jugadors(ABJ) s'emetrà el 3 de desembre a Barça Tv. La part més destacada l'ocupa el reportatge a la Núria Llansà, exjugadora i una de les responsables de l'auge del futbol femení del Futbol Club Barcelona.

Llansà, que ha estat vinculada 32 anys al futbol femení, recorda els inicis de la seva aventura com a jugadora i  entrenadora a l'Històries ABJ. Ara, com a membre activa de l'Agrupació, pot observar el creixement que ha experimentat aquest esport. A més, té l'oportunitat de retrobar-se amb excompanyes i exjugadores que ha tingut a les seves ordres i que encara, avui dia, considera "seves".

L'apartat ABJ News tindrà com a principal focus d'atenció el partit d'Aspanoa contra el càncer infantil. L'Agrupació Barça Jugadors i els veterans del Real Zaragoza es van enfrontar davant de 18.000 espectadors a la gespa de La Romareda. L'amistós només va tenir un derrotat, el càncer.

El programa del mes de desembre dedicarà dos espais a l'acte institucional i social més important de l'entitat. Els espectadors podran veure el vídeo del Sopar Anual ABJ i, a imprescindibles ABJ, es mostrarà que significa aquesta trobada per l'Agrupació, pel Club i sobretot per els protagonistes, els membres.

Carles Rexach posarà a prova la seva memòria blaugrana al Test ABJ. Rexach recordarà companys, victòries i moments especials de la seva trajectòria a can Barça.

La salutació de la secció Membres ABJ pel Món d'aquest programa arriba des d'Algèria. Josep Maria Noguès, entrenador del Paradou AC, va aconseguir l'ascens a la primera divisió algeriana la temporada passada i, tot i que atravessa un bon moment professional, troba a faltar les vivències amb els companys de l'ABJ.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut