L'Scouting, una habilitat integrada entre els membres de l'Agrupació

L'Scouting, una habilitat integrada entre els membres de l'Agrupació

Els exjugadors han finalitzat el curs d'anàlisi de video a la Seu de l'Agrupació

El dijous 9 de novembre va finalitzar el curs d'Scouting I: introducció i funcions bàsiques del vídeo anàlisi proposat per L'Agrupació Barça Jugadors (ABJ). Aquesta formació ha estat dirigida als membres que tenen nocions bàsiques d'informàtica i anglès que s'interessen per aquesta àrea tecnològica del futbol o volen dedicar-se professionalment al món de l'anàlisi de vídeo.

El curs ha constat d'una part teòrica per conèixer l'eina i una part pràctica formada per tres treballs: un per iniciar-se en el video anàlisi, una pràctica a peu de camp que consistia en la gravació d'un partit i la utilització de l'aplicació mòvil i, per últim, l'entrega d'un informe d'scouting per posar a prova els coneixements adquirits durant el curs. Maria Goretti, exjugadora del Club i assistent a la formació, ha trobat útil aquest curs. "És interessant. Al ser un curs introductori hem après el més bàsic de l'eina i m'haguès agradat aprofundir més. El professor ens ha explicat molt bé, així que repetiria l'experiència amb un curs superior".

Eric Sports, l'empresa encarregada de la formació, ha desenvolupat un software propi per l'anàlisi de vídeo i, a través d'ell, ha introduït als alumnes la figura professional del scouter i les seves funcions bàsiques en un club de futbol. Al final de la formació, els participants s'han familiaritzat amb el funcionament d'aquesta eina per fer estudis complets de sistemes de joc i jugadors. Jaime Rodríguez, el docent del curs, s'ha mostrat satisfet amb el grup. "Hi ha hagut molt bon ambient i tots s'han mostrat implicats amb la formació".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut