Pichi Alonso, Edmílson i el Camp Nou, els protagonistes del Seguim en Joc

Pichi Alonso, Edmílson i el Camp Nou, els protagonistes del Seguim en Joc

Pichi i els 60 anys del Camp Nou omplen d'experiències blaugranes el programa de novembre.

El "Seguim en Joc", el programa de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) tindrà com a protagonistes l’exjugador Pichi Alonso i el 60è aniversari del Camp Nou. Pichi respondrà les preguntes habituals del Test ABJ en què expressarà les seves sensacions i anècdotes com a jugadors blaugrana. D’altra banda, la secció Històries ABJ estarà protagonitzada per veus autoritzades del barcelonisme com Carles Reixach, Salvador Sadurní, Tente Sanchez, Justo Tejada i Edmílson, que recordaran els seus moments més especials a l’Estadi.

Formació i Actes Socials

Aquesta edició també inclourà les últimes novetats dels cursos de l’ABJ i els esdeveniments socials més recents. L’ADN Barça ha estat la formació estrella d’aquest darrer Trimestre, la qual ha permès aprofundir en la metodologia del club als exjugadors assistents. Pel que fa l’àmbit social, destaca la inauguració de la temporada de L’ABJ Femení, un acte fins ara inèdit per l’entitat. Els espectadors també podran presenciar l’emotiu homenatge a Sergio Chavarría, exjugador del Club i membre de l’Agrupació que ha mort recentment.

Membres ABJ al món

Per últim, el programa comptarà amb l’exòtica salutació d’en Luís Milla des d’Indonèsia, país en el que qual esta treballant com a seleccionador nacional de futbol.

 

El 'Seguim en Joc' s'emetrà el 5 de novembre a Barça TV

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut