L’Agrupació organitza la primera Folga per a categories inferiors

L’Agrupació organitza la primera Folga per a categories inferiors

Els membres de l’Agrupació majors de 65, exjugadors de les categories inferiors i amb almenys 5 anys com a membre, van viatjar a la Val d’Aran

La Folgueta 65 és una trobada anual organitzada per primera vegada per l’Agrupació Barça Jugadors entre exjugadors de les categories inferiors del FC Barcelona. Aquest any l’esdeveniment s’ha celebrat a la Val d’Aran del 5 al 7 d’octubre. Folgueta 65 és una versió de la tradicional “Folga 65”, que abans l’integraven només exjugadors del primer equip. Aquest nou format permet reunir-se per primera vegada a aquells exjugadors que han vestit la samarreta blaugrana a les categories inferiors del club.

Al llarg de la seva estada els membres de l’Agrupació van visitar els llocs més importants de la terra occitana, un territori ric en arquitectura romànica. El Museu Etnogràfic i les diverses esglésies de la Vall de Boí que formen part del patrimoni de la humanitat, en són alguns exemples.

El directiu de l’Agrupació i organitzador de la Folgueta, Ramon Salud, destaca l'actitud positiva dels participants i diversos moments emocionants com una projecció de fotografiés antigues dels exjugadors assistents. "La Folgueta 65 va superar les expectatives, va ser un viatge molt emotiu. Hi havia gent que feia 40 anys que no s'havien vist"

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut