Record emotiu per a Sergio Chavarría, Chava

Record emotiu per a Sergio Chavarría, Chava

L'entrenament del divendres al Mini ha servit perquè 70 membres de l'Agrupació homenatgin el jugador, mort el dia 30 de setembre

L’entrenament d’aquest divendres de l’Agrupació Barça Jugadors s’ha desenvolupat amb una una càrrega emotiva molt especial. Els exjugadors participants han tingut un record sentit per a Sergio Chavarría, membre de l’Agrupació que va morir després de patir una aturada cardíaca precisament després de l’entrenament de la setmana passada. “Tots pensem que ha estat molt injust que una persona tant jove ens deixi”, ha manifestat Ramon Alfonseda, el president de l’Agrupació, que ha dirigit unes paraules a la setantena de membres i treballadors de l’ABJ que s’han reunit al mig del camp 3 del Miniestadi. 

A la mateixa circumferència ha servit perquè tothom es col·loqués, amb una samarreta amb el nom de “Chava”, com tothom deia al Sergio, i dibuixant el seu número, el 3. Mentrestant, a la banqueta del vestidor on sempre es canviava avui només hi havia una fotografia seva, una samarreta del Barça i unes flors. L’Agrupació comunicarà properament altres accions que es puguin preparar per homenatjar en Sergio Chavarría.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut